جوجه اردک زشت باز هم خبرساز شد/ رشد سود از یک به ۴۶ ریال

فولادهرمزگان که با رشد ۴۴ درصدی قیمت سهام نخستین شگفتی سال را رقم زده و به جوجه اردک زشت بازار تبدیل شده، سود هر سهم سال مالی را از یک ریال به ۴۶ ریال افزایش داد.

به گزارش بورس پرس، خبرسازی های شرکت 1500 میلیارد تومانی فولاد هرمزگان که به عنوان دومین عرضه اولیه سال از 19 فرورین وارد بازار سهام شده ادامه دارد و به تازگی با رشد پیش بینی سود هر سهم مواجه شد.

براساس این گزارش، "هرمز" که به دلیل امتناع اکثر سرمایه گذاران مخصوصا" حقوقی ها از خرید 120 تومانی هر سهم در عرضه اولیه و رشد 44 درصدی در 11 روز کاری  (تا چهارشنبه گذشته با قیمت 173 تومانی هرسهم ) نخستین شگفتی سال را رقم زده و به جوجه اردک زشت بازار تبدیل شده، سود هر سهم از یک ریال به 46 ریال افزایش داد. 

پی از این یک مقام مسئول درباره برنامه افزایش سود " هرمز" ، واگذاری بلوکی سهام و برنامه های جدید این شرکت ، نکاتی را به بورس پرس اعلام کرده بود.

مسعود آقاجانی مدیرعامل این شرکت با ارسال نامه ایی به سازمان بورس ضمن اشاره به برگزاری جلسه هیات مدیره در 31 فروردین درباره اختصاص سهمیه گندله داخلی فولاد مبارکه به فولاد هرمزگان و تصویب تعدیل بودجه سال مالی منتهی به اسفند 94 اعلام کرد: بر اساس تعدیل انجام شده ، مبلغ سود خالص هر سهم از یک ریال به 46 ریال تغییر یافته است. 

وی در مورد خلاصه مذاکرات و تصمیمات اتخاذ شده توضیح داد: با توجه به بررسی های انجام شده ، مشخص شد که قیمت تمام شده فولادهرمزگان به دو دلیل عدم امکان ایجاد ترکیب (MIX) بین گندله خریداری داخلی و خارجی به دلیل وجود محدودیت در پارک های انباشت و برداشت و همچنین افزایش ضریب مصرف به دلیل کیفیت گندله وارداتی نسبت به گندله داخلی و بند یک، بیش از نرم های استاندارد است. لذا مقرر شد به منظور کاهش قیمت تمام شده محصولات فولاد هرمزگان، سهمیه گندله فولادمبارکه از گل کهر به فولاد هرمزگان اختصاص داده می شود. 

برپایه این گزارش، در مورد دلایل توجیهی افزایش سود هر سهم هم به 4 عامل اشاره شده است . 

عامل اول به دلیل رکود و کاهش تقاضای فولاد و کاهش قیمت آن به کمتر از بهای تمام شده تولید داخلی در بازارهای جهانی ، مقدار صادرات پیش بینی شده از 500 هزار تن به 300 هزار تن کاهش یافت.

عامل دوم ، با توجه به کاهش محسوس قیمت های جهانی فولاد ، نرخ پیش بینی فروش ارزی تختال از 380 دلار به 310 دلار کاهش یافت.

عامل سوم ، با توجه به کاهش نرخ گندله در بازارهای جهانی ،نرخ مفروض در گزارش از 145 به 128 دلار کاهش یافت.

در مورد چهارمین عامل هم اعلام شده است با توجه به گندله وارداتی و عدم وجود پایل در اختیار فولاد جهت میکس گندله داخلی و خارجی که در نتیجه آن امکان تغذیه یکنواخت فولاد سازی میسر نبوده و این امر علاوه بر کاهش راندمان تولید، باعت بروز توقفات و نیز افزایش مصراف انرژی ، نسوز، الکترود و موارد افزودنی می گردد که نهایتا" موجب کاهش تولید و تولید و افزایش قیمت تمام شده می شود. لذا مقدار پیش بینی خرید خارجی به میزان 750 هزار تن کاهش و تولید شد که مقدار ذکر شده از محل سهمیه فولاد مبارکه در گل گهر در اختیار فولاد هرمزگان قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.